Klaus Iohannis, MESAJ pentru ROMÂNII din DIASPORA: „MAXIMĂ VIGILENȚĂ la PSD! Le MULȚUMESC! ”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis le-a transmis românilor să fie vigilenți în legătură cu PSD, fiindcă social-democrații recurg la diverse manevre. Șeful statului a precizat că ar fi păcat ca cetățenii să absenteze de la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, cum au făcut la parlamentarele din 2016.

„Românii nu au mai pierdut vremea la secțiile de votare, ci au mers, au votat și au putut să plece. Le mulțumesc românilor din Diaspora pentru participarea masivă. Un număr record de participanți, iar acum că am aflat și cum au votat le mulțumesc și personal. 

Citește și Iohannis, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ despre DEZBATEREA cu Dăncilă

„Vedeți că deja PSD-ul încearcă tot felul de manevre și vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Maximă vigilență nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenți și să mergem la vot", a declarat Klaus Iohannis, înaintea de întâlnirii cu liberalii luni la sediul PNL.

Președintele Iohannis a adăugat că ar fi o greșeală dacă s-ar ajunge în aceeași situație ca la alegerile parlamentare din 2016, când prin absența românilor la vot, PSD a reușit să ajungă la putere.

„Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greșeala din decembrie 2016, când prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare a fost adus la putere PSD-l și iată că am avut nevoie de aperoape trei ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii, după ce PSD-ul a arătat că una a promis și cu totul alta a vrut să facă de fapt, PSD-ul a vrut să subjuge întreg statul român", a completat șeful statului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel