Klaus Iohannis, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj de Ziua Forţelor Terestre, în care afirmă că implicarea şi curajul militarilor acestei categorii de forţe reprezintă motive de mândrie şi contribuie la asigurarea unui climat de securitate şi stabilitate pentru toţi românii, cât şi la securitatea şi menţinerea păcii în regiune şi în Europa.

„Armata României sărbătoreşte, pe 23 aprilie, Ziua Forţelor Terestre, prilej de a evidenţia activitatea şi profesionalismul celor care fac parte din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei. Forţele Terestre continuă să asigure o participare foarte consistentă la misiunile asumate de către România în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest. De-a lungul anilor, militarii şi civilii din cadrul Forţelor Terestre au demonstrat spirit de sacrificiu, pregătire riguroasă şi integrare exemplară în structurile nord-atlantice. Datorită tuturor acestor calităţi, ţara noastră beneficiază de o bună imagine şi apreciere din partea partenerilor externi. Curajul şi implicarea dumneavoastră, în numele valorilor asumate de România, reprezintă motive de mândrie şi contribuie la asigurarea unui climat de securitate şi stabilitate pentru toţi cetăţenii naţiunii noastre, cât şi la securitatea şi menţinerea păcii în regiune şi în Europa”, spune şeful statului în mesaj.

Citește și Klaus Iohannis, ULTIMELE declarații

El arată că, pornind de la aceste considerente şi ca o recunoaştere a eforturilor pe care militarii acestei categorii de forţe le fac zi de zi, a decorat drapelul de luptă al Statului Major al Forţelor Terestre cu Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, de pace.

Klaus Iohannis le mulţumeşte militarilor pentru devotament şi dedicare atât pe timpul instruirii în ţară, cât şi pe timpul misiunilor desfăşurate în teatrele de operaţii, alături de aliaţii şi partenerii României din NATO şi Uniunea Europeană.

De asemenea, şeful statului le mulţumeşte familiilor militarilor.

Citește și Klaus Iohannis, MESAJ pentru noul PREȘEDINTE al Ucrainei

„Cu prilejul Zilei Forţelor Terestre, doresc să transmit tuturor militarilor români aflaţi la datorie sub drapelul tricolor şi întregului personal civil cele mai sincere felicitări şi succes în îndeplinirea misiunilor. Vă doresc putere de muncă, satisfacţii atât în plan profesional, cât şi în plan personal, alături de familiile dumneavoastră! La mulţi ani!”, conchide Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel