Klaus Iohannis, la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Apărării de Nicolae Ciucă: „Un adevărat profesionist”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis participă alături de premierul Ludovic Orban la ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Apărării Naționale de către Ionel Nicolae Ciucă.
 

„Domnule ministru, sunteți probabil cel mai bun cunoscător al problemelor din acest minister și a celor legate de securitatea națională, un adevărat profesionist. Securitatea națională trebuie garantată cu orice preț.

Dle prim-ministru, vă solicit întregul sprijin pentru dl ministru Ciucă și pentru problemele legate de securitatea națională. Să îl sprijiniți pe dl ministru să aibă un mandat de ministru nu pentru partid, ci pentru România”, a declarat Klaus Iohannis.

„Am ținut să particip aici pentru a garanta din partea Guvernului susținerea pentru dl general Ciucă, pentru a garanta alocarea a 2% din PIB pentru înzestrarea armatei, pentru a garanta sprijin efectiv în tot ce e necesar”, a adăugat Ludovic Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel