Klaus Iohannis, ATACURI în RAFALĂ la adresa PSD-ului: „RUȘINE! Fără PSD, României i-ar fi fost mult, mult mai bine”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Președintele Klaus Iohannis participă la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Vest, reuniune care are loc la Cluj.

„Sunt foarte bucuros pentru că putem împreună să pregătim viitorul României. Împreună vom face viitorul României. Am început foarte bine, ați început cu acțiunea de strângere de semnături și eu vă mulțumesc. Ați fost și harnici, și convingători și ați reușit să strângeți pentru candidatura mea un număr enorm de semnături.

Am avut bucuria să trăiesc azi câteva evenimente foarte frumoase aici în Cluj. Deschiderea anului unversitar mi-a dat ocazia să mă întâlnesc cu foarte mulți oameni și ei așteaptă de la noi să rezolvăm problemele României. Acest lucru nu e simplu.

Unde stăm? Stăm foarte prost. În decembrie 2016, românii au considerat că e bine și nu e bine să meargă la vot. Cei care s-au dus au crezut, în bună parte, minciunile PSD.

PSD promisese numai lapte și miere. Dar, ghinion, cum a spus unul, nu a fost așa.

Și-au dat singuri jos guverne, și-au dat cu stângul în dreptul. Realiatatea guvernării nu s-a îmbunătățit. Am ajuns acum să avem un guvern care reușește contraperformanță după contraperformanță. Aceste eșecuri ale PSD-iștilor ne dor. Fără PSD, României i-ar fi fost mult, mult mai bine. PSD a ținut România în loc.

Guvernul PSD refuză să se prezinte în Parlament pentru a obține un vot de validare, nemaivăzut, nemaiauzit. Guvernul propune pentru funcții europene importante persoane nepotrivite. Rușine, PSD! Eu am făcut ce putea un președinte să facă. Abia aștept să treacă moțiunea și să scăpăm de PSD.

După ce scăpăm de acest guvern eșuat ce e de făcut? Avem nevoie de investiții, de oameni competenți în administrație, o legislație care încurajează investorii, avem nevoie de o guvernare performantă pentru români și România. O astfel de Guvernare poate s-o livreze PNL. Momentul vine și vine repede. Trebuie să facem un lucru foarte greu, să recâștigăm încrederea românilor. Au fost atât de dezamăgiți”, a spus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel