Klaus Iohannis, atac la PSD de la Craiova: Știți adresa SPITALULUI regional din Oltenia? Eu nu o știu!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa PSD în timpul unui discurs susţinut la Craiova, unde s-a întâlnit cu simpatizanții și membri ai PNL Dolj.

Klaus Iohannis a declarat că a venit, evident, cu mașina de la București și nu a văzut nicio autostradă sau drum expres , așa cum a auzit de la PSD.

"Dragii mei, acest drum expres care leagă Craova de Bucureşti nu există, evident. Dar dacă ne uităm în ţară, PSD a realizat mii de kilometri de autostradă. Cu creionul! Dar în fapt, nimic. Autostrăzi promise nu avem", a spus Klaus Iohannis. 

Unde sunt promisiunile PSD

"PSD de când ştiu eu promite cu bani europeni acele spitale mari, regionale. Aici în Craiova, cunoaşteţi adresa acestui mare spital? Eu nu! Ba mai mult, acum câteva săptămâni, doamna ministru al Sănătăţii ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă. Vă daţi seama ce bătaie de joc? După ce au guvernat atâta timp, acum ne spun că vor începe hârtiile. 

Am trecut venind încoace prin multe localităţi şi m-aş fi bucurat să am informaţia că acum, că a început un nou an şcolar, şcolile care au toaletele în spatele curţilor nu mai sunt. Dar realitatea este alta, ele tot acolo sunt. Deci şcoli moderne nu avem. Pază pentru şcoli  nu avem. Manuale vor fi! Veşnica explicaţie a PSD-ului, că vor fi! Cred că nu e cazul să enumăr tot ce nu avem. Dar, ca o paranteză, eu pot să spun ce am. Vă am pe voi! Pe scurt, PSD pentru România a fost şi este o catastrofă!", a mai spus preşedintele la Craiova. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel