Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: "Să explic de ce doresc să candidez. Pot să spun, la FINAL de mandat..."

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut un discurs motivaţional pentru susţinătorii săi, în faţa sediului Biroului Electoral Central.

"Sunt foarte bucuros că pot să vă anunţ: mi-am depus candidatura pentru încă un mandat pentru preşedinţia României. Am depus peste două milioane 200 mii de semnături ale românilor care susţin această candidatură. Este un număr imens şi acest lucru mă bucură foarte, foarte mult", a declarat preşredintele Klaus Iohannis, în faţa sediului BEC.

Şeful statului a făcut şi câteva precizări privind motivele pentru care doreşte să candideze pentru un nou mandat.

"Este un moment important şi cred că este bine să explic un pic şi de ce doresc să candidez pentru încă un mandat. Vedeţi că toată lumea în aceste zile îşi declară cele mai bune intenţii şi cred că este momentul să spun ce mă motivează pentru a depune candidatura pentru încă un mandat. Este o perioadă complicată pentru România şi este nevoie de o muncă imensă pentru a reparat tot ce a stricat PSD în ultimii ani.

Este nevoie de modernizarea României, de spitale moderne, de autostrăzi, de şcoli curate, este nevoie de o adminsitraţie care are în centrul ei cetăţeanul. Aceste lucruri trebuie realizate, reclădite, trebuie să înţelegem că acest lucru poate să fie denumit simplu: România normală. Ceea ce îmi doresc eu pentru România este o Românie normală.

România normală este o ţată din care tinerii nu mai vor să plece, ţara în care mulţi dintre cei care au plecat vor să se întoarcă", a mai spus preşedintele.

"În aceşti ani trebuie să vedem imenasa pagubă produsă de PSD. Cred că pot să spun la final de mandat că am reuşit, prin mijloacele constituţionale, prin instrumentele  care sunt la dispoziţia preşedintelui, să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD. Chiar recent am avut o reuşită notabilă, foarte frumoasă, împreună cu românii, când la referendumul din 26 mai am reuşit să oprim distrugerea planificată şi pusă parţial în operă de PSD. Sunt dispus să conduc această muncă.

Ştiu ce trebuie făcut şi împreună cu un guvern proeuropean, un guvern ales democratic, care se va constitui fără îndoială în jurul PNL, vom face această muncă pentru români. Îmi doresc acest al doilea mandat pentru a conduce această muncă de normalizare a României. Am folosit toate instrumentele care au fost la dispoziţia preşedintelui", a mai spus preşedintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel