Kelemen Hunor pune sub semnul întrebării MANDATUL de președinte al lui BĂSESCU

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Kelemen Hunor îl atacă pe Traian Băsescu.

Liderul UDMR consideră că Traian Băsescu știa că a coloborat cu Securitatea, chiar dacă era student.

„Îl credeți pe domnul Băsescu? La 21 de ani era student la un institut de ofițeri, de militari, sigur că știa ce face. Să fim serioși. Vom vedea decizia definitivă. Dar există acest angajament, el a recunoscut că a semnat, a zis că nu știa. Societatea, cei care l-au ales și au fost alături de el, acum probabil vor fi dezamăgiți sau poate că spun că nu mai contează, că e trecutul”, a spus Kelemen Hunor, într-o emisiune la Digi 24.

Kelemen Hunor insinuiază faptul că deciziile luate de Băsescu în calitatea de președinte ar fi avut legătură cu dosarul acesta,

„Acele documente, acele dosare existau și înainte să ajungă președinte și înainte să ajungă primar general, se bănuia, se vorbea despre acest subiect. Tragedia e că acum ne dăm seama, cei care nu știam, că zece ani am fost conduși de un președinte care era colaborator. E o mare tragedie, o mare dezamăgire, fiindcă nu era un om liber în cei zece ani de zile cât a fost președinte. Acum ne dăm seamă că foarte multe decizii luate de el și foarte multe încurcături făcute de el probabil că au origine în acest dosar ascuns până în 2019”, a declarat Kelemen Hunor, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel