Jurnalista care a întrebat-o pe Dăncilă aria cercului a DEMISIONAT de la Realitatea

Narcis Popa |
Data publicării:

Jurnalista Andreea Dumitrescu, cea care a întrebat-o pe Viorica Dăncilă care este aria cercului a demisionat de la Realitatea TV. Ea va fi reporter la o altă televiziune. 

"Prima fotografie cu microfonul Realității, făcută în grabă, la Craiova, de unde trebuia sa intru in direct pe telefon să povestesc ceva legat de Dragnea. "N-avem poza cu tine pentru grafică! Trimite-ne una repede! Te sunăm acum de live!"

Abia incepusem la ei și n-am pierdut prea mult timp cu formalități, m-am intors din prima clipa pe teren sa fac ceea ce imi place, iar ei mi-au dat libertatea să o fac.

Ma despart acum de ei, dar le raman recunoscatoare că m-au primit cu bratele deschise cand puțini au avut dorința (poate chiar curajul) sa o facă.

Plec din motive independente de oamenii mișto pe care i-am găsit aici si alături de care sper să mai am șansa să lucrez, in lumea asta mică a breslei noastre.

Altfel, oricum, ne revedem pe teren!" este mesajul Andreei Dumitrescu.

Reamintim că jurnalista a declanșat un adevărat tăvălug în media după ce la o conferință de presă din campania electorală a întrebat-o pe Viorica Dăncilă care este aria cercului, iar aceasta deși se lăudase că a câștigat bani din meditații la matematică, a uitat o parte a formulei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel