Jurnalist român, "prizonier" într-un avion STRICAT pe ruta Roma-București: "E ceva important aici"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Jurnalistul DigiFM Cătălin Striblea a povestit pățania prin care a trecut, fiind pasager într-un avion care s-a stricat chiar înainte să decoleze de la Roma spre București.

"V-am promis că revin la povestea cu stricatul avionului cu care am venit de la Roma. Că e ceva important aici.

După îmbarcare am rulat așa pe pistă vreo 10 minute, timp în care piloții au ambalat de vreo două ori motoarele. Apoi am așteptat, eu crezând că având o ușoară întârziere, a pierdut rândul la decolare. În fine, ne-a tras într-o parcare, ne-a spus că este "o problemă la sistemul electric", dar că e mică . "Totuși vrea o verificare de la serviciul tehnic."

Și de aici ne-am pus pe așteptat serios. și am stat într-o căldură mare că nu făcea față nivelul aerului la câtă lume era în avion. Echipajul era adunat după o perdea de la Business Class și cred că ne-au spus de două ori că mai trebuie să așteptăm.

Unde vreau să ajung. A fost cel puțin doi cetățeani care i-au zorit pe piloți și stewardese să facă treaba mai repede și să le spună că trebuie să mergem mai repede.

Și am rămas puțin mirat. Eu sunt de principiul invers. Adică, dacă se strică ceva la avion, nu mai am chef să merg. Eu vreau să ajung, nu să ajung repede. Prefer să stau și o zi-două, numai să știu că e în regulă. Sau să nu știu. Ideea asta că s-a stricat ceva, dar tot trebuie să mergem, nu mă atrage. Că doar nu e mașină să mergi chiar dacă s-a aprins un bec pe bord", scrie Cătălin Striblea pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel