Judecător, propunere pentru Cuc: Să facă o călătorie cu 'Trenul foamei'

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Judecătorul Cristi Danileț îi recomandă ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să meargă cu Trenul foamei, pe ruta Iași-Timișoara. Cuc a mers ieri cu trenul la mare și a ajuns cu 5 minute mai devreme. El s-a declarat mulțumit după ce a verificat wc-urile din vagoane.

"Ministrul Transportului a fost ieri cu trenul la mare. A ajuns cu 5 minute mai devreme. Cică a vrut sa cunoască condițiile de transport oferite de CFR. E ca și cum eu aș merge cu autocarul intre Cluj și Sibiu și aș spune că am cunoscut condițiile din autobuzele de la țară.

Așadar, pentru o cunoaștere aprofundată, îi propun ministrului să facă o călătorie pe ruta Iași-Timișoara și fără camere de filmat după el. Trenul de pe această rută se numește "Trenul foamei", dar condițiile sunt însă demne de numele "Trenul groazei". Apoi mai vorbim de eforturi de îmbunătățire, căci am făcut ruta asta acum 25 ani când eram student la Iași și în prezent mai merg spre Oradea sau spre V.Dornei, dar condițiile sunt aceleași, după un sfert de secol", a scris judecătorul pe Facebook.

[citeste si]

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel