Jandarm român, filmat în timp ce lovește un copil: „Ăştia sunt plătiţi din bani publici ca să ne bată copiii când vor muşchii lor”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
un jandarm loveste un tanar
un jandarm loveste un tanar

O video, în care un jandarm agresează un copil a devenit virală pe internet din nou. Întâmplarea a avut loc anul trecut în Brăila, România, pe 5 aprilie 2020, dar stârnește în continuare oprobriul publicului. În filmuleț se poate vedea cum un jandarm își exercită forța în fața unui copil, pe care îl lovește cu brutalitate cu piciorul.

Persoana care a surprins imaginile a decis să le posteze o pe rețeaua de socializare Facebook. Deși evenimentul s-a petrecut anul trecut, videoclipul a devenit din nou viral. Internauții s-au arătat revoltați de gestul brutal al jandarmului dar și de dialogul halucinant capturat în filmare. O femeie îl întreabă pe jandarm: „Şi dacă era altul, mai dădeai?”, iar răspunsul jandarmului este incredibil: „Da, dădeam.”

Comentariile nu au întârziat să apară și să condamne comportamenul abuziv al omului legii: „Monstrule, aşa dai şi în copiii tăi?”; „Ăştia sunt plătiţi din bani publici ca să ne bată copiii când vor muşchii lor”; „E un copil nemernicule, nu-ţi meriti nici statutul, nici salariul şi nici măcar titulatura de om”; ”Rușine indiferent ce a făcut acel copil, este de neiertat asemenea comportament, așa sunt obișnuiți probabil să se comporte!”

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brăila a declanşat o anchetă, dezvăluind că jandarmul făcea parte din patrula mixtă poliţist-jandarm, dar şi că tânărul care a fost lovit, fiind vorba despre o persoană majoră, care a apelat în mod nejustificat numărul de urgenţă 112, sesizând o situaţie falsă de contact cu o persoană infectată cu COVID-19. "Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la modul în care a acţionat un lucrător din cadrul IJJ Brăila, vă comunic faptul că, la nivelul inspectoratului, a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni şi cu alte informaţii, pe măsură ce le deţinem. Menţionăm că este un caz izolat şi că nu tolerăm în niciun caz un astfel de comportament abuziv", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brăila, lt. Sorin Neftode.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel