JAF ca-n filme în Italia: O grupare de bandiți înarmați cu pistoale a deturnat un TIR plin de laptopuri. Un român a fost ARESTAT

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un TIR încărcat de laptopuri și calculatoare a fost jefuit de o bandă de hoți din care făcea parte și un român. 

Jaf de proporții în Italia. Un TIR încărcat cu laptopuri și calculatoare a fost atacat de o grupare de bandiți din care făceau parte și cetățeni români. Unul dintre ei, în vârstă de 22 de ani a fost prins și arestat. Valoare prejudiciului se ridică la peste o jumătate de milion de euro.

Cum acționau tâlharii 

Gruparea este specializată pe furtul din camioane. Potrivit presei din Italia, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, mai mulți bărbați mascați au deturnat un TIR, șoferul fiind amenințat cu un pistol să ducă camionul într-un loc izolat. Odată ajunși într-o zonă ferită, hoții au golit TIR-ul încărcând marfa, peste 300 de laptopuri și 14 calculatoare, în două dubițe.

Rămas fără marfa transportată, șoferul a alertat autoritățile, iar miercuri seara, carabinierii au identificat în trafic într-o localitate de lângă Milano una dintre autoutilitarele folosite în timpul jafului. Încercând să scape de polițiști, românul care se afla la volanul dubiței înmatriculată în Bulgaria a abandonat autovehiculul și a fugit, însă a fost prins. 

Doar o parte din prejudiciu a fost recuperat, pentru că cealaltă dubiță nu a fost încă găsită.  

jaf italia tir laptopuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel