Iulian Fota: „L-aș băga pe discotecarul Teodorovici în carantină cu cei care suferă zilele astea“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Expertul în securitate națională, Iulian Fota afirmă că l-ar băga pe ex-ministrul PSD al finanțelor, Eugen Teodorovici în carantină cu „cei care suferă zilele astea".

 
 

„Azi mi-a trecut un gand rau prin minte. Mai ca l-as baga pe discotecarul nostru in carantina cu cei care sufera zilele astea. Va aduceti aminte cum anul trecut, oameni foarte seriosi, economisti cu experienta, mai ca nu l-au implorat sa nu expuna economic si financiar tara pericolelor viitoare?“, scrie Iulian Fota pe pagina sa de Facebook.

Expertul în securitate națională mai spune că acum, după guvernarea PSD, România trebuie să „infrunte doua mari calamitati: pandemia si criza economica ce-i va urma“.

„Asa cum Tariceanu a distrus toata cresterea economica a Romaniei, anterioara anului 2010, tot asa individul asta iresponsabil si arogant si altii ca el au distrus marja financiara de manevra a tarii. Exact cand ea are mai multa nevoie. O Romanie sugrumata financiar de latul populist al PSD-ului va trebui acum sa infrunte doua mari calamitati, pandemia si criza economica ce-i va urma. Si de ar fi numai astea.

In mila lor nesfarsita romanii saraci si needucati vor salva din nou PSD de la pedeapsa politica pe care o merita. Salvare la care contribuie si PNL, prin gafele sale. Dar macar unor iresponsabili precum Teodorovici sa li se arate cartonasul rosu si sa fie scosi din terenul politicii nationale. Au distrus mult prea mult. Iar acum cand atat de multi romani isi risca viata in razboiul asta cu coronavirusul ar fi o imensa nedreptate sa le mai vedem astora mutrele prin preajma. Sa plece in strainatate, dupa conturile lor!!!“, scrie Iulian Fota pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel