Italiancă torturată și violată de iubitul român

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Italianca a trăit sub teroare vreme de 11 ani. Calvarul a început când avea doar 16 ani și românul a lăsat-o însărcinată.

 

Un coşmar ce a durat peste un deceniu. Avea numai 16 ani când a rămas însărcinată şi de atunci a început calvarul său. Este povestea unei italience din Roma care astăzi are 27 de ani, dintre care 11 petrecuţi sub ameninţări, intimidări, umiliri şi violenţe, atât fizice cât şi sexuale.

 

Agresorul este un român care pe 24 octombrie, în urma denunţului depus de femeie, a fost arestat de agenţii Comisariatului Colombo, la Roma, sub acuzaţia de viol continuat, rele tratamente în familie şi acte persecutorii.

 

Pe timpul acestei lungi perioade, victima, care de frica represaliilor nu a găsit niciodată curajul să denunţe cele întâmplate rudelor şi poliţiei, a trebuit să recurgă de mai multe ori la ajutorul medicilor de la Urgenţă după violenţe fizice şi, în câteva ocazii, şi la internări mai lungi pentru întreruperi de sarcini nedorite de bărbat.

 

În ultima lună însă situaţia s-a precipitat, când bărbatul de 45 de ani a început să o ia în vizor pe una dintre cele două fiice, de numai 8 ani, şi episoadele de violenţă domestică au devenit mai frecvente.

 

Ultimul act a avut loc cu câteva zile înainte, când tatăl victimei, pentru a-şi apăra fiica, ce era pe punctul de a fi bătută de român, a intervenit şi a fost lovit de bărbatul de 45 de ani cu capul în faţă.

 

În urma intervenţiei poliţiei, femeia, după ce a fugit luându-şi cu ea cele două fiice minore, a găsit refugiu în casa unor amici şi a decis să-şi denunţe concubinul. După audierea fiiicelor, cu modalităţi de ascultare protejată, Tribunalul din Roma a ordonat ca bărbatul să fie arestat.

 

SURSA: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel