ITALIA. Zi de DOLIU pentru Mihaela, mama româncă UCISĂ de iubitul ei. Fetița de 6 ani a rămas ORFANĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

În memoria româncei Mihaela Rouă, femeia ucisă de Cristian Daravoinea, iubitul său, în localitatea Nereto din Italia autoritățile au proclamat pentru astăzi zi de doliu. Femeia va fi incinerată mâine, iar cenușa va fi adusă apoi în România, de părinții săi. Fetița de 6 ani rămâne din păcate, fără ambii părini. 

În localitatea italiană Nereto, primarul Daniele Laurenzi a proclamat ca astăzi, 14 octombrie, să fie declarată zi de doliu în semn de respect față de moartea româncei Mihaela Rouă. Tânăra mămică a fost ucisă cu bestialitate de concubinul său, Cristian Daravoinea, tot cetăţean român.

Femeia a fost înjunghiată miercuri, 9 octombrie, de mai multe ori de iubitul ei, un șofer de TIR român, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală. Sătulă de certuri şi neînţelegeri, Mihaela şi-a anunţat partenerul de viaţă că vrea să-l părăsească. Furios pentru că Mihaela vroia să pună capăt relaţiei, Cristian a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o fără milă, apoi a luat-o pe Mihaela în braţe din dormitor şi a aşezat-o pe podeaua din bucătărie.

Speriat şi, probabil, în stare de şoc după ce a văzut că femeia a murit, bărbatul a încercat, apoi, să-şi pună capăt zilelor, dar lama cuțitului cu care a înjunghiat-o pe Mihaela nu a reușit să îl rănească la fel și pe el. Sângerând, Cristian și-a schimbat hainele și a fugit de acasă, însă carabinierii l-au găsit mai târziu, rănit, în parcarea unui hotel, şi l-au transportat de urgenţă la spital, unde a recunoscut, în cele din urmă, teribila faptă. Daravoinea se află acum în arest la închisoare cu acuzația de omor agravat.

Trupul fără viață al tinerei mame românce a fost eliberat recent de Procuratura din Teramo după efectuarea autopsiei și a fost încredințat părinților Mihaelei, care au venit din România pentru a o repatria. Trupul româncei va fi incinerat la crematoriul de la spitalul Giuseppe Mazzini din Teramo, după ce va fi oficializată o slujbă creștinească în rit ortodox. Slujba religioasă va avea loc mâine, 15 octombrie, la ora 15.00, la biserica Suffragio din Nereto. Cenușa va fi dusă apoi de părinții Mihaelei în România, mai scrie rete8.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel