Italia: Verginica Vînătoru a fost de fapt ucisă. El este criminalul. Răsturnare de situație

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

În luna octombrie, Verginica Vînătoru era găsită plutind într-un râu la Garigliano. Femeia era cunoscută în Italia cu antecedente penale pentru furt. Ceea ce părea o moarte accidentală, s-a dovedit a fi de fapt o crimă, autoritățile au identificat recent criminalul.

Verginica Vinatoru s-a născut în România pe 12 aprilie 1968. Femeia avea cazier în Italia, fiind condamnată de mai multe ori pentru furt. Verginica a fost arestată de două ori la Caserta, în 2014 și 2015. în primul caz, cu un complice a jefuit un bătrân, în a doua - cu același bărbat și o a treia persoană - a fost oprită în timp ce încerca să spargă ușa unui magazin.

Deși autoritățile nu au dezvăluit pistele pe care merg la începutul anchetei, acum au dezvăluit că Verginica a fost ucisă și apoi i-a fost aruncat cadavrul în râu. După ce au identificat-o, cu greu, pe femeie, autoritățile mai aveau de aflat și cine se face responsabil de moartea sa.

Din primele informații făcute publice de polițiști, este vorba despre un bărbat, pe care l-au descoperit după o lungă investigație. Acum presupusul asasin este deja în arest, fiind cercetat pentru omor și ascunderea unui cadavru, așteptând finalizarea anchetei. 

Cel care ar fi omorât-o pe Verginica Vînătoru ar fi proprietarul unei case care ar fi surprins-o pe româncă în timpul unui furt din locuința sa. Femeia a sfârșit bătută până la moarte. Numele bărbatului - cu domiciliul între Caserta și provincia Latina - nu a fost dezvăluit de Procuratura din Santa Maria Capua Vetere. Procurorii anunță însă că au audiat mai mulți martori, printre care și un bărbat de 45 de ani, care, alături de ea și de un alt român, Mihai Vasile Tănase, au încercat în urmă cu cinci ani să dea o spargere într-o fabrică de lactate, potrivit il Mattino. Cercetările continuă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel