Italia. Un tânăr român s-a înecat în mare. Băiatul abia se mutase cu familia în Pizzo, în căutarea unui loc de muncă 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un tânăr român s-a înecat în mare. Băiatul abia se mutase cu familia în Pizzo, în căutarea unui loc de muncă 
Italia. Un tânăr român s-a înecat în mare. Băiatul abia se mutase cu familia în Pizzo, în căutarea unui loc de muncă 

Corpul neînsuflețit al unui român în vârstă de 20 de ani a fost găsit, în această dimineață, pe mare în Pizzo, în provincia Vibo Valentia.

Băiatul ajunsese, ieri în Italia, cu toată familia, în căutarea unui loc de muncă. Potrivit unei reconstrucții inițiale, bărbatul a mers pe plajă seara pentru o baie în mare. Odată ce a intrat în apă, nu a mau putut ieși la mal. Azi, cu câteva ore în urmă, salvatorii i-au găsit hainele întinse pe plajă, în Calamaio. La fața locului, au ajuns și carabinierii Gărzii de Coastă și pentru a încerca să reconstruiască dinamica exactă a ceea ce s-a întâmplat, scrie calabria7.it.

Reamintim că pe 29 august, un alt român a fost găsit fără viață de un turist în apele mării din Pinetamare, regiunea italiană Campania. Potrivit unei reconstrucții inițiale, românul se pare că a intrat în apă să se răcorească alături de niște conaționali, însă nu a mai putut să se întoarcă la țărm. Moartea s-a produs pe plaja liberă din Pinetamare. Corpul neînsuflețit al cetățeanului român a fost găsit de un turist și a fost identificat de către secția de poliție locală. 

Citeste și: Italia. Anchetă după ce Ioan s-a înecat în mare. Administratorii plajei, acuzaţi de 'omor prin imprudenţă'

Pe 18 august, o româncă, în vârstă de 45 de ani, a murit în Eraclea, provincia Veneția, Italia. Românca s-a dus în jurul orei 02:30 pe plaja din Eraclea. S-a băgat în apă și cel mai probabil i s-a făcut rău și s-a înecat în câteva minute. Medicii ajunși la fața locului au încercat să o salveze, însă românca a fost declarată moartă după zeci de minute de resuscitare. Trupul neînsuflețit a fost transferat la Medicină Legală pentru a stabili cu exactitate cauza decesului româncei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel