Italia. Un tânăr român, condamnat penal, a atacat doi conaționali cu un satâr și un cuțit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român a fost condamnat în Italia, după ce a atacat doi conaționali cu un satâr și un cuțit. Cearta a izbucnit pe fondul abuzului de alcool. Faptele s-au petrecut în Perugia, Italia.

Un cetățean român a fost agresat de un compatriot duminica trecută în Perugia. Agresiunea a pornit de la o ceartă legată de abuzul de alcool. În seara zilei de 29 mai, după ora 20.30, polițiștii au fost alertați de un apel telefonic care semnala prezența pe stradă a unui bărbat care sângera din umăr.

Italia. Un tânăr român, condamnat penal, a atacat doi conaționali cu un satâr și un cuțit

 


Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul rănit ca fiind un bărbat de 44 de ani, de naționalitate română, care a povestit că, după o după-amiază petrecută la un conațional, unde trebuia să petreacă seara împreună cu vărul său, a apărut o ceartă cauzată de abuzul de alcool și, pentru a nu agrava situația, cei doi invitați au decis să părăsească locuința, însă după câțiva metri, bărbatul de 44 de ani și-a dat seama că celălalt cetățean român încerca să-și lovească vărul cu un băț.


Când a intervenit pentru a încerca să ajute ruda, bărbatul a fost rănit în umăr de compatriotul său, care era înarmat și el cu un cuțit și un satâr. Polițiștii s-au deplasat apoi la locuință, unde au confiscat cele două arme de la agresor, identificat ca fiind un român născut în 1999 și deja condamnat penal, care a fost apoi arestat sub acuzația de loviri și alte violențe agravate și supus unui proces sumar de către judecător, care a amânat audierea pentru o dată ulterioară.

Româncă acuzată că și-a abuzat fiul de 3 ani, închizându-l zile întregi în dormitor, arestată în Italia

 

O altă româncă, condamnată pentru că își abuzase fiul de 3 ani, a fost arestată la Veneția: era căutată de un an de zile. Femeia, în vârstă de 30 de ani, de naționalitate română, fugise din Germania în urmă cu un an, în urma unei sesizări din partea vecinilor. Ea va rămâne în închisoare până la extrădare

Românca era anchetată de luni de zile după ce, în urmă cu un an, a izbucnit un focar de violență într-un orășel din Germania. Femeia a susținut că micuțul era prea energic, așa că și-a abuzat fiul de trei ani. 

Își maltrata propriul copil, în vârstă de trei ani, pentru că, în opinia ei, era prea vioi, lovindu-l și închizându-l în dormitor cu o găleată plină cu apă pe care să o bea. A fost o pedeapsă atât de violentă, încât poliția unui orășel din Germania, unde au avut loc evenimentele, a emis un mandat european de arestare pe numele mamei, o femeie de 30 de ani de naționalitate română.

Copilul ar fi răscolit casa în urmă cu un an și era, potrivit mamei sale, prea agitat. Relele tratamente asupra copilului au fost raportate de vecini, dar înainte ca poliția germană să intervină, întreaga familie a părăsit casa.

Ieri, chiar de Ziua Copilului, femeia a fost arestată de carabinieri și trimisă la închisoarea din Veneția, unde va aștepta extrădarea. Ea riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel