Italia. Un român și complicele său au jefuit o cofetărie. Au luat banii și mai multe dulciuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
hoti_de_dulciuri_italia
hoti_de_dulciuri_italia

Un român de 19 ani și un italian de 21 de ani au fost implicați într-o serie de furturi în Pesaro. Ceea ce i-a trădat a fost un tatuaj pe o mână. Cei doi au fost condamnați la 2 ani și 5 luni de închisoare.

 

Faptele datează din februarie anul trecut, când un tânăr de 21 de ani, rezident în Pesaro din Campania, și un român de 19 ani au fost surprinși de camerele video, cum au intrat, prin efracție, într-o cofetărie din localitatea Pesaro. Cei doi au forțat intrarea din spate și au reușit să intre în cofetărie. 

De aici au sustras banii din casa de marcat, o mulțime de dulciuri, bomboane și gumă de mestecat. Tinerii purtau pălării și cagule, însă unul dintre ei a fost recunoscut după tatuajul de pe o mână, în formă de stea.  Mai mult, în camera de hotel unde stăteau cei doi, oamenii legii au descoperit mai mute dulciuri, scrie centropagina.it.

Anchetatorii au analizat fotografiile de pe profilul de Facebook a cei doi tineri și au descoperit că suspecții aveau aceleași haine  purtate și în timpul furturilor. De asemenea, au descoperit și tatuajul sub formă de stea.

Cei doi tineri au fost reținuți de carabinieri și au ajuns în închisoare. Au negociat cu procurorul 2 ani, 5 luni și 10 zile de închisoare.  Însă acordul de recunoaștere a vinovăției prevede suspendarea condiționată a pedepsei celor doi hoți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel