Italia. Un român "s-a VINDECAT" după ce a primit bani de la stat. Fiscul a surprins momentul "miraculos"

Andreea Cosma |
Data publicării:
carje invalid
carje invalid

Un biet olog în Italia, conducător agil de TIR în România. Este vorba despre un român în vârstă de 41 de ani, care a reușit să ducă de nas statul italian, fraudându-l de câteva zeci de mii de euro. Acum trebuie să dea înapoi fiecare bănuţ.

Individul a ajus să ia pensie de invaliditate de la Institutul Național de Securitate Socială (INPS), după ce, în 2011, a suferit un accident în Marghera, Veneţia. 

 Atunci expertiza medicală a constatat că bărbatul avea o mână şi un picior grav afectat. Astfel, familia sa, care era stabilită în localitatea italiană Marghera, a primit un ajutor social.

Însă bărbatul "a uitat" să anunţe că între timp starea lui a devenit mai bună. Acesta s-a întors în România să lucreze ca şofer de TIR şi se prezenta la controalele periodice cu cârje şi cu un aer de om care e pe moarte, scrie ilgiornale.it.

La ultima sa vizită la sediul INPS, cei de la Garda Financiară au fost pe urmele sale. Aceştia l-au văzut pe român ieţind cu greutate din clădire şi a continuat să meargă şchiopătând şi ţinându-se de cârje câteva sute de metri, până când a considerat că nu îl mai priveşte nimeni, apoi s-a "vindecat".

Îi dispăruse deodată şi aerul bolnăvicios, şi-a îndreptat postura, şi-a pus cârjele subraţ şi a continuat să meargă normal. Totul a fost surprins de camera ascunsă a celor de la Garda Financiară.

Românul care a reuşit să păcălească statul italian cu o pereche de cârje este judecat acum pentru fraudă agravată şi trebuie să restituie peste 30.000 de euro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel