ITALIA: Un muncitor român riscă o AMENDĂ de 10.000 de EURO. Gestul SCANDALOS pe care l-a făcut...

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un muncitor român din Italia riscă să își dea salariul pe mai multe luni pe o amendă. Bărbatul a făcut un gest care i-a oripilat pe mulți...

Un bărbat român, în vârstă de 45 de ani, riscă o amndă usturătoare din partea autorităților italiene. Plecat în Peninsulă pentru a câștiga bani, el riscă să lase în Italia până la 10.000 de euro ca amendă. Polițiștii l-au observat în timp ce urina pe trotuar, fiind într-o stare avansată de ebrietate.


Marți după-amiază, în jurul orei locale 16.30, agenții poliției din Volanti au observat un bărbat care, pe trotuarul podului Reconstrucției, a decis că nevoile fiziologice nu mai suportă amânare, așa încât și-a dat pantalonii jos și a urinat pe stradă, chiar în direcția drumului. Bărbatul nici măcar nu s-a întors cu spatele, astfel încât să le protejeze trecătorilor măcar „vederea“.

Bărbatul, un muncitor român de 45 de ani, fără alte antecedente, se afla într-o stare clară de intoxicație alcoolică. El a fost identificat și însoțit la secția de poliție. El urmează să fie amendat pentru fapte contrare decenței publice și pentru beție, contravenții pentru care riscă o amendă cuprinsă între 5.000 și 10.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel