Italia. Un român recalcitrant, aflat sub influența alcoolului, a fost oprit de polițiști cu spray iritant 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român recalcitrant, aflat sub influența alcoolului, a fost oprit de polițiști cu un spray iritant 
Italia. Un român recalcitrant, aflat sub influența alcoolului, a fost oprit de polițiști cu un spray iritant 

Polițiștii au reținut un tânăr român în vârstă de 28 de ani, aflat într-o vizibilă stare ebrietate. Incidentul s-a petrecut duminică seara, iar bărbatul este acuzat de violență, opunerea rezistenței și amenințări la adresa unui funcționar public.

Scena a avut loc în comuna Mesagne, provincia Brindisi, regiunea Apulia. Românul de 28 de ani, aflat în stare de agitație din caua consumului de alcool, rătăcea suspicios printre casele din localitate.

Polițiștii l-au urmărit în centrul orașului pe românul care li s-a părut suspect, scrie mesagnesera.it. 

Când l-au oprit și i-au cerut actele, bărbatul a refuzat și a început să amenințe și să atace polițiștii, care, pentru a-l opri, au fost nevoiți să folosească un spray iritant, cu care sunt dotați carabinierii și agenții Poliției de stat. Numai așa au putut să-l blocheze și să-l aresteze pe român. Ulterior, românul a fost eliberat și este cercetat în liberate.

Un alt român a dat peste cap totul în interiorul unui bar din Viale Casiraghi, în Sesto San Giovanni, și a fost denunțat pentru distrugere în formă agravată și rezistență la funcționarii publici.

Italia. Un român a confundat barul cu un ring de box: S-a dezbrăcat și a provocat poliția la bătaie

 

 

Un bar transformat într-un ring de box de un român băut, care s-a dezbrăcat și a provocat poliția la bătaie. S-a întâmplat în Sesto San Giovanni, unde două patrule au fost nevoite să intervină pentru a-l opri pe bărbatul care a distrus totul în calea sa.

Bărbatul de 42 de ani care, în seara zilei de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, a dat peste cap totul în interiorul unui bar din Viale Casiraghi, în Sesto San Giovanni, a fost denunțat pentru distrugere în formă agravată și rezistență la funcționarii publici.

Era în jurul orei 23.30 când un echipaj al postului de poliție din Sesto a intervenit în urma unor apeluri de urgență din partea proprietarului barului și a unor trecători. Bărbatul, vizibil beat, a atacat mai întâi mobilierul barului, pe care l-a deteriorat.

 

Un român a confundat barul cu un ring de box

 

Când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul de 42 de ani (de naționalitate română) nu s-a liniștit. El și-a scos tricoul și i-a provocat pe polițiști să se confrunte fizic cu el.

Datorită intervenției ulterioare a unei a doua patrule de poliție, bărbatul exagerat a fost oprit după o scurtă încăierare, care, din fericire, s-a încheiat fără răniți. Bărbatul de 42 de ani a fost transportat apoi la spital din cauza cantității de alcool pe care o înghițise. Locuiește în Cinisello Balsamo, iar poliția a propus să îl ia din Sesto San Giovanni. Pe lângă acuzație, el a fost amendat și pentru beție în public.

Un alt român a fost condamnat recent la 10 ani de închisoare cu executare, după ce, orbit de gelozie, a încercat să-l ucidă pe iubitul fostei sale soții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel