Italia. Un român, prins cu permisul auto falsificat. Procurorii vor să extindă cercetările în România

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
O româncă din Italia, martor-cheie într-un caz de moarte suspectă
O româncă din Italia, martor-cheie într-un caz de moarte suspectă

Un român stabilit în Italia a fost prins de polițiștii că deținea un permis auto fals. Marți-seara, carabinierii din Padova l-au oprit în trafic, iar documentul arătat de români a fost verificat.

Un tânăr român stabilit în Italia a fost surprins de polițiștii din Padova, că a circulat fără a deține un permis auto valabil, notează triestecafe.it

Totodată, i s-a solicitat să arate și certificatul de înmatriculare a autoturismului pe care îl conducea. Bărbatul român le-a arătat documentele în limba română, care păreau modificate de mână, menționează sursa citată.

Astfel, românul a fost condus la Parchetul din Padova, pentru cercetări, având în vedere că sunt suspiciuni de fals. Mașina condusă de acesta va fi reținută timp de trei luni, la  biroul de înmatriculari auto Italia, având în vedere că românul nu a demarat toate proceduruile pentru a putea circula pe teritoriul Italiei, relatează triestecafe.it

Dacă se va dovedi că bărbatul și-a falsificat și permisul de conducere, procurorii vor extinde cercetările în România, pentru a afla dacă a avut complice în instituțiile de stat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel