Italia. Un român înarmat a jefuit un magazin de lenjerie intimă pentru femei. După jaf s-a dezbrăcat de hainele pe care le purta

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
foto ilustrativ
foto ilustrativ

În urmă cu o lună, un magazin de lenjerie intimă de damă a fost jefuit în centrul orșului italian Campobasso. Autorul a fst recent identificat: un român rezident în localitate care avea nevoie de bani pentru droguri.

Oricine ar auzi că un hoț a jefuit un magazin de lenjerie intimă de damă cu două săptămâni înainte de Crăciun, ar crede că autorul ajfului este un bărbat disperat, în căutarea cadoului pentru femeia iubită. Nu este și cazul acestui român care, înarmat cu un cuțit, a dat buzna într-un magazin de acest fel, situat în centrul orașului Campobasso, și a cerut toate încasările, amenințând vânzătoarea cu un cuțit. 

Femeia i-a înmânat casa de marcat, însă s-a dovedit că alegerea sa nu fusese tocmai inspirată, nu a găsit decât 25 de euro încasați. Bărbatul s-a dezbrăcat apoi de hainele sale și a scăpat de ele și de cuțit, ascunzându-le pe un câmp din afara localității, acolo unde i-a condus pe polițiști după ce autoritățile l-au identificat cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. 

El a recunoscut că este autorul faptei și că a recurs la acest gest pentru că nu mai avea bani de droguri, povestindu-le anchetatorilor pas cu pas cum s-au petrecut lucururile. El este acum cercetat entru tâlhărie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel