Italia. Un român de 30 ani a fost arestat după ce a agresat o femeie și un polițist

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Incidentul s-a întâmplat în via Acicastello, Italia, unde un bărbat de 30 de ani, de naționalitate română, deja afectat de avertismentul pentru acte de violență domestică în luna mai a anului trecut, a fost arestat sub acuzația de vătămare corporală și rezistență la un funcționar public.

Agenții au intervenit în via Acicastello, unde a fost semnalată prezența unei femei care a fost agresată de partener. Ajunși cu promptitudine la fața locului, polițiștii au găsit victima agresiunii. Paramedicii i-au acordat primul ajutor, deoarece femeia era încă în stare de șoc. Între timp, s-a apropiat concubinul femeii, care a început să țipe amenințător la polițiști și când i s-au cerut documentele s-a înfuriat și a opus o "rezistență violentă".

Polițiștii au încercat să intervină și să îl calmeze pe bărbat, însă acesta a devenit și mai agresiv. În urma încercării de a-l calma, unul dintre polițiști a suferit răni considerate vindecabile în 10 zile.

Tânărul a fost blocat și însoțit la secția de poliție, în timp ce femeia a fost transportată cu o ambulanță la spital, unde a fost diagnosticată cu vânătăi și echimoze pe tot corpul, precum și cu un hematom la nivelul gâtului, din cauza unei tentative de strangulare.

Așa cum prevede protocolul "Codului Roșu", odată externată, victima a fost însoțită la secția de poliție unde a oficializat plângerea împotriva agresorului său.

 

Care au fost mărturiile victimei

 

Femeia a relatat că, de la începutul relației lor, în urmă cu aproximativ trei ani și jumătate, bărbatul a recurs la violență fizică și psihologică împotriva ei, devenind din ce în ce mai agresiv, mai ales atunci când făcea abuz de alcool... Cu toate acestea, ea, mânată de sentimentele puternice pe care le avea față de el, nu l-a părăsit niciodată, iertându-l în mai multe rânduri.

În 2020, ea a oficializat o plângere împotriva partenerului ei, în urma unor noi episoade de violență. În ceea ce privește această ultimă agresiune, ea le-a povestit agenților că, după ce s-a întors acasă de la serviciu, partenerul ei, într-o evidentă stare de ebrietate, a atacat-o fără niciun motiv, trăgând-o de păr, lovind-o cu pumnii în față, mușcându-i brațul și, în cele din urmă, încercând să o sugrume cu mâinile goale. Aceasta a reușit să se elibereze și să fugă în stradă, unde a fost salvată de niște persoane care au sunat la 112.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel