Italia. Un român, care achita cumpărăturile folosind carduri de credit furate, reținut de polițiști

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român, care achita cumpărăturile folosind carduri de credit furate, reținut de polițiști
Italia. Un român, care achita cumpărăturile folosind carduri de credit furate, reținut de polițiști

După mai multe zile de monitorizare, un român de 40 de ani, cunoscut cu antecedente penale pentru furt și utilizarea ilegală a cardurilor de credit, a fost reținut de polițiști pe via Cialdi din Civitavecchia. În trecut, mai mulți comercianți l-au raportat pe bărbatul care a făcut mai multe achiziții, folosind carduri de credit furate.

 

Prin urmare, ieri, când a venit la cumpărături, românul a fost raportat la secția de poliție Civitavecchia, iar agenții de poliție au pornit pe urmele lui.  Polițiștii au identificat și automobilul românului, în care au găsit un card de credit și mai șase bonuri fiscale. Valoarea cumpărăturilor de pe cele șase bonuri era mai mică de 25 de euro, pentru a evita introducerea pinului.

Ancheta polițiștilor a scos la iveală faptul că românul a folosit un card care fusese furat de la o femeie. Aceasta a  mers la bancă și a anunțat că nu a efectuat ultimele 6 tranzacții, care corespundeau bonurilor găsite în automobilul românului, scrie terzobinario.it.

Toate bunurile găsite în mașina românului (aproximativ o sută de capsule de cafea, tricouri și pantaloni scurți) au fost confiscate de oamenii legii. De asemenea, polițiștii recomandă cetățenilor să anunțe imediat  banca, atunci când cardul de credit le-a fost furat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel