Italia. Un român a sărit de la volanul TIR-ului furat, cu poliția pe urmele sale: Camionul fără șofer a călcat un bărbat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 38 de ani, care a fugit cu un camion furat, a fost arestat la Bottanuco, Italia. Urmărit de carabinieri, el a abandonat camionul în mers. Mastodontul, fără șofer, a călcat și rănit un trecător în vârstă.

În timpul controlului în teritoriu, carabinierii din Treviglio au arestat, marți, 15 iunie, un bărbat de 38 de ani, de origine română, fără domiciliu stabil în Italia, deoarece conducea un camion furat.

Soldații de la stația Capriate San Gervasio i-au cerut șoferului Iveco-ului aflat în tranzit să oprească pe drumul provincial 170 în Bottanuco: bărbatul, ignorând invitația de a opri, a accelerat în schimb și a încercat să fugă pe jos, după ce a sărint di camionul încă în mișcare.

Fără șofer, camionul a ieșit de pe șosea, pierzând o parte din încărcătura formată din deșeuri și dărâmând un mic zid din gardul unui condominiu. Un trecător în vârstă a fost rănit și a suferit multiple escoriații și umflături pe diferite părți ale corpului, leziunile fiind considerate vindecabile la 15 zile.

Șoferul camionului, urmărit pe jos de militari, a fost ajuns din urmă, blocat și arestat. Investigațiile ulterioare au arătat că, pe lângă lipsa oricărui permis de conducere, vehiculul fusese notifica furat pe 11 iunie în Melzo, informează leccodibergamo.it.

După îndeplinirea formalităților, bărbatul arestat a fost plasat în arestul carabinierilor din Treviglio, în așteptarea procesului de validare care va avea loc în dimineața zilei de astăzi la Tribunalul din Bergamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel