Italia: Un român a mobilizat toate efectivele de poliție și trupe speciale fără să-și dea seama. PANICĂ GENERALĂ pe străzi

Narcis Popa |
Data publicării:

Un român a creat panică în centrul orașului Lecce. Autoritățile au fost chemate să intervină după ce un bărbat ar fi tras cu arma în interiorul unei clădiri.  

Un apel la 112 anunța focuri de armă într-o clădire abandonată la intersecția cu Via Taranto. Apelul la numărul de urgență a venit de la de la un cetățean care a auzit zgomotele ce veneau din clădirea unde odată era un parc auto.

La sosirea agenților, aceștia au auzit încă două explozii asemănătoare unor focuri de armă.

Imediat a fost activat dispozitivul de urgență, care a solicitat la fața locului trimiterea de geniști, o echipă de SOS (echipe de sprijin operațional) și echipe mixte de anchetă de la departamentul de operare, care a coordonat acțiunea.

După închiderea imediată a clădirii și securizarea întregii zone, militarii au intrat în clădirea unde au imobilizat trei persoane, două femei de origine italiană și un cetățean român.

După o anchetă inițială, s-a stabilit că 'focurile de armă' nu au fost altceva decât explozii ale unor petarde. Pe lângă controlul populației în zonă, militarii au efectuat o recunoaștere a întregii clădiri; ei au descoperit o situație de degradare extremă,  cu numeroase grămezi de deșeuri, precum și urmele a numeroase paturi improvizate și prezența câtorva câini vagabonzi. Cei trei oameni găsiți în interiorul clădirii au fost duși apoi în barăci pentru investigații ulterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel