Italia. Un român a jefuit un adolescent: l-a atacat și i-a smuls un lănțișor de aur

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a jefuit un adolescent: l-a atacat și i-a smuls un lănțișor de aur
Italia. Un român a jefuit un adolescent: l-a atacat și i-a smuls un lănțișor de aur

Un român, de 26 de ani,  cu domiciliul în Montesilvano, a fost arestat după ce a atacat și jefuit un minor de 15 ani.

Adolescentul se afla în apropierea plajei din Pescara, în compania unor prieteni,  când a fost atacat. Victima a cerut ajutorul polițiștilor, cărora le-a povestit că a fost abordat de un străin care i-a cerut o țigară, scrie pescaranews.net.

Fiind refuzat de adolescent, românul, în loc să plece, l-a agresat verbal, iar apoi i-a smuls lănțișorul de aur de la gât. În plus, l-a lovit în față cu pumnul.

Pentru a împiedica victima ca să-i ia înapoi lănțișorul, l-a lovit și cu piciorul. Sosiți la fața locului și după o scurtă urmărire  de-a lungul țărmului, polițiștii  l-a prins pe tâlhar și l-au arestat.  Victima a fost transportată la Urgențe pentru îngrijiri medicale.

Un alt român, de 28 de ani, a fost interceptat de polițiștii rutieri, în timp ce mergea, pe jos, pe autostrada din Messina.

 

Italia. Un român, care mergea pe jos pe o autostradă, cu o poșetă furată, interceptat de polițiști

 

 

Acesta avea la el o poșetă, iar polițiștii și-au dat seama că nu era a lui.  În interiorul poșetei, oamenii legii au găsit cardurile de credit ale altei persoane, precum și o tabletă. Bărbatul nu a putut justifica proveniența bunurilor, fiind reclamat pentru primirea bunurilor furate.

Românul a fost depistat de agenții detașamentului Barcellona Pozzo di Gotto în apropierea nodului Milazzo, pe A20. Desculț și fără acte, acesta mergea pe banda de urgență.

Avea asupra lui o geantă, în care se aflau o tabletă, un permis de conducere și un card de credit pe numele unui cetățean italian, relatează canicattiweb.com.

Cercetările ulterioare au permis identificarea bărbatului care rătăcea pe autostradă. Acesta este un român, în vârstă de 28 de ani.

Ulterior, a fost depistat și proprietarul legitim al actelor, tabletei și poșetei, care a fost furată din din mașina parcata în apropierea unui supermarket. Din acest motiv, polițiștii l-au denunțat pe tânărul român de 28 de ani, autorității judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de primire de bunuri sustrase. În același timp, victima și-a recuperat bunurile furate. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel