Italia. Un român a găsit portofelul plin cu bani al unui celebru medic și a decis să-l returneze

Narcis Popa |
Data publicării:

Un român a ajuns vedetă în Italia după ce a găsit portofelul unui medic și fără să stea pe gânduri, a decis să-l returneze proprietarului. 

Totul s-a întâmplat la Terni, un orășel situat la nord-est de capitala Italiei, Roma. Din cele relatate de poliția italiană, medicul a făcut plinul, a plătit, iar portofelul ar fi rămas cumva pe plafonul mașinii, lăsat de bărbat. 

Toată scena a fost văzută de un român de 48 de ani. Imediat cum a vrut să plece, portofelul medicului a căzut de pe plafonul mașinii. Românul a recuperat portofelul și l-a dus imediat la secție. 

Protagonistul frumosului gest de generozitate și simț civic este un român de 48 de ani care locuiește în Terni, relatează presa italiană. În dimineața zilei de sâmbătă 2 iulie, după ce a recuperat numerarul , aproape 500 de euro, cărțile de credit și documentele proprietarului, românul a decis să meargă la poliție.

În benzinărie au fost mai multe persoane care au văzut portofelul. Doar românul s-a gândit să intervină

 

La întreaga scenă din benzinărie au asistat și alți șoferi care se aflau în zona de service a stației de carburanți, însă doar bărbatul de 48 de ani a făcut tot posibilul pentru a recupera bani, hârtiile și documentele pentru a le duce rapid la secția de poliție. Acolo polițiștii au făcut demersurile necesare pentru a-l găsi pe proprietar, un cunoscut medic, care s-a deplasat la secție pentru a-și recupera banii și documentele, ceea ce ar fi avut șanse foarte mici să se întâmple, dacă nu era românul de 48 de ani, care a făcut un nobil și lăudabil gest. 

Personalul Sediului Poliției Terni a avut numai cuvinte de apreciere pentru simțul civic de care a dat dovadă bărbatul care nu a ezitat nicio clipă după ce a găsit portofelul plin de bani. Chiar și doctorul i-a mulțumit bărbatului pentru un gest care cu siguranță nu era obișnuit. Acesta se resemnase deja cu gândul că nu va mai găsi banii, actele de identitate și cărțile de credit. Iată însă că acesta a avut parte de o surpriză plăcută si totul a avut final fericit, neașteptat, grație intervenției românului în vârstă de 48 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel