Italia. Un român a avariat două mașini parcate, apoi a atacat o persoană cu handicap

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
roman_masini_distruse_italia
roman_masini_distruse_italia

Torino. A avariat două mașini parcate, apoi a atacat o persoană cu handicap: Român arestat

După ce a lovit cu piciorul și a spart oglinzile a două mașini parcate pe Via Lauro Rossi din Torino, un român a atacat și un cetățean cu handicap, lovindu-l în față în încercarea de a-l jefui.

Mai mulți locuitori au raportat incidentul, care a avut loc în seara zilei de luni, 24 ianuarie, iar carabinierii au intervenit și au pus capăt violențelor.

Victima a suferit răni care au fost considerate vindecabile în cinci zile.

Agresorul, un cetățean român, în vârstă de 21 de ani, cu antecedente penale, a fost arestat pentru vătămare corporală gravă, tentativă de tâlhărie și distrugere în formă agravantă.

Un alt român din Italia a vrut să intre în sala de bingo fără permis verde și s-a împotrivit controalelor, dar a fost arestat. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a opus rezistență poliției.

Un român din Italia, arestat pentru că a vrut să joace Bingo cu orice preț

 

Carabinierii au arestat un bărbat, de 35 de ani, de naționalitate română, acuzat  de opunere de rezistență la un funcționar public.

În cursul nopții, un locuitor de pe Corso Sicilia din Giarre a semnalat la centrala 112 comportamentul hărțuitor al unui bărbat, aparent beat.

Militarii au intervenit imediat, iar când au ajuns în apropierea unei săli de bingo au găsit un bărbat care se clătina și se afla într-o stare evidentă de ebrietate. Potrivit celor constatate, bărbatul încercase cu puțin timp înainte să intre în sala de jocuri, refuzând să prezinte legitimația verde, necesară pentru accesul în incintă, atunci când i s-a cerut acest lucru.

La vederea carabinierilor, bărbatul de 35 de ani, pe lângă faptul că a refuzat să le dea datele personale, a încercat să-i lovească de mai multe ori, intenționând să scape până când a fost oprit.

La finalul formalităților și în urma procedurii sumare, tânărul a fost plasat în arest la domiciliu prin ordin al autorității judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel