Un român din Italia a jefuit o echipă de televiziune internațională: a fugit cu echipamente de 60 000 euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Ieri seară, 21 martie 2022, poliția de stat din Italia a arestat un cetățean român în vârstă de 29 de ani, considerat responsabil de un furt masiv de echipamente profesionale de televiziune. Bărbatul a fost denunțat la poliție de o bătrână care l-a văzut furând.

O doamnă în vârstă de 80 de ani a sunat la 112, fiind martora furtului din întâmplare. Aceasta se afla în jurul orei 18.00 în Piazza Pitti din Florența, când a văzut un bărbat că lua din spatele unei furgonete albe, cu geamul din spate spart, diferite obiecte de valoare ducându-le în spatele unor coșuri de gunoi.

Mașinile Direcției de Poliție din Florența au intervenit imediat, surprinzându-l pe tânărul de 29 de ani în Piazza Carlo Levi cu o rană la mână (care confirma că el a spart geamul vehiculului). Românul avea și un rucsac voluminos pe umeri iar în mâinile lui ținea alte rucsacuri și câteva serviete tocmai furate.

 

Bunurile furate de român valorau aproximativ 60.000 de euro

 

Agenții au stabilit imediat că era vorba de o serie de echipamente profesionale de filmare video furate de la o echipă de televiziune străină, angajată în prezent în capitala toscană.

Toate echipamentele furate au fost recuperate de poliție, iar victimele furtului au reușit să reintre imediat în posesia tuturor bunurilor. Acestea aveau o valoare care a fost estimată de proprietari la aproximativ 60.000 de euro.

Bărbatul arestat era deja cunoscut de către forțele de poliție și supus recent măsurii preventive a Obligației de semnalizare pentru un jaf necorespunzător care a avut loc în luna februarie a anului trecut. De această dată nu a mai reușit să scape de poliție și a ajuns în închisoarea florentină din Sollicciano.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel