Italia. Un bărbat și-a ucis socrul cu toporul și le-a rănit cu bestialitate pe soția și soacra sa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat și-a ucis socrul cu un topor și și-a rănit grav soția și soacra aseară, în jurul orei 20.00, pe o stradă din Porto Torres, în provincia Sassari, la capătul unei dispute familiale. 

O tragedie de familie s-a petrecut în Porto Torres, în provincia Sassari. Un bărbat, fost polițist, și-a ucis socrul cu toporul și și-a rănit grav soacra și soția.

Teribila tragedie familială s-a petrecut în cursul serii în Porto Torres, în provincia Sassari. Victima, potrivit presei locale din Sardinia, este fost un fost polițist. Bărbatul ar fi intervenit pentru a-și apăra fiica de soțul ei, însă acesta din urmă l-a lovit mortal cu un topor. La fața locului a fost chemat și Departamentul de Investigații din Sassari pentru investigații.

Ucigașul a fugit apoi de la fața locului, fiind căutat de poliție. Bărbatul a fost arestat de carabinierii din Porto Torres, după ce s-a predat. 

Soția și soacra acestuia au fost tratate în stare foarte gravă și duse la spitalul Santissima Annunziata din Sassari.

Carabinierii investighează cazul.

Italia.  Un bărbat și-a ucis socrul cu toporul

 

Nu este încă clar ce a declanșat violența oarbă a criminalului și nici dinamica exactă a celor întâmplate. Incidentul, care a avut loc pe Via Principessa Giovanna, în centrul orașului sard, este investigat de carabinierii Companiei Porto Torres și ai Comandamentului Provincial Sassari.

Potrivit celor reconstituite de militari până acum, bărbatul și socrul său, în timpul unei discuții izbucnite pe strada din fața casei, au ajuns mai întâi la certuri, apoi criminalul a luat un topor din mașină și a ucis victima în bătaie. El și-a rănit apoi soția și soacra care încercau să scape. 

După crimă, bărbatul a fugit, dar pentru a se preda la scurt timp la carabinieri. Bărbatul s-a prezentat de bunăvoie la cazarma carabinierilor și a mărturisit ce făcuse. Bărbatul rămâne închis în camera de securitate a cazărmii Porto Torres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel