Italia. Un bărbat s-a sinucis live pe Facebook, în timpul unui apel video cu fetița lui de 6 ani, pentru a se răzbuna pe soție

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Sinucidere șocantă în Italia: un bărbat s-a sinucis live pe Facebook, în timpul unui apel video pe care-l făcea cu fiica sa de doar șase ani. Totul s-a petrecut într-un orăsel italian din zona Canavese. 

Bărbatul în vârstă de 53 de ani era despărțit de soție de 11 luni. Femeia îl reclamase la poliție pentru că ar fi fost violent cu ea. Autoritățile au decis ca soția și cei trei copii să părăsească locuința, pentru a fi protejați într-o altă comunitate.

Dumnică seară însă, bărbatul a vrut să discute cu fetița de doar 6 ani. Acesta era supărat și dezămăgit pentru că își pierduse și locul de muncă de bibliotecar, în urmă cu scurt timp. Acesta a apelat-o pe Facebook, pentru un apel video, cel mai probabil pentru a o vedea pentru ultima oară. Bărbatul își pregătise deja și un bilet de adio pe care l-a lăsat pe masa din camera de unde a efectuat ultimul apel. Fetița de doar șase ani nu avea de unde să știe că va fi un apel video care o va urmări probabil pentru tot restul vieții, relatează La Reppublica.

Bărbatul s-a împușcat în cap. Carabinierii au fost chemați de un vecin al bărbatului. Oamenii legii au găsit și biletul de adio, acolo unde a invocat ca motive ale sinuciderii aspecte ce țineau de relația defectuoasă pe care o avea cu soția care l-a reclamat pentru violență. Individul deținea în casă mai multe arme, însă pistolul cu care și-a luat viața, un model Beretta de calbrul 6.35 nu figura în acte și probabil îl achiziționase recent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel