Italia. Trei români, urmărire ca în filme: Au fugit din carantină și au mers la furat din locuințe

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deși trebuiau să stea izolați la dmiciliu, trei români au profitat de carantină și au încălcat interdicția de a părăsi izolarea pentru  ieși să jefuiască o casă.

Faptele s-au petrecut astăzi, în zona Ragusa din Sicilia. Carabinierii au arestat trei români sub acuzația de furt agravat și tentativă de furt. Pe lângă aceste acuzații, ei trebuie să răspundă acum și acuzațiilor de încălcarea carantinei, adică prevederile decretului președintelui Consiliului de Miniștri, care interzice circulația celor fără muncă, sănătate sau necesități extreme.

  Laurențiu Ionel Lupu în vârstă de 21 de ani, Tarzan Lupu de 35 de ani și Marian Alexandru Mantu de 19 ani au ajuns în cătușe după ce au fost prinși de polițiști, potrivit Il Giornale. 

Cei trei, de origine română, au fost prinși după după o urmărire ca în filme pe străzile orașului Ragusa. După ce au părăsit domiciliul fără a avea un motiv de strictă necesitate așa cum este prevăzut de decretul emis de guvernul italian, au jefuit o casă  de vacanță de unde au furat obiecte în valoare de mii de euro. La bordul autoturismului cu care mergeau s-au găsit mai multe bunuri furate și obiecte de grădinărit.

Conform primelor reconstrucții, cei trei au încercat să intre într-o casă situată în cartierul Timponelli. Dar după mai multe încercări de a forța ușile și ferestrele, cei trei au abandonat ideea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel