Italia. Trei ROMÂNI au furat MII de euro de la italieni. Se dădeau drept MEDICI

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei români au pus la cale o înșelătorie studiată în detaliu. Le spuneau persoanelor pe care le considerau ținte sigure că o româncă are nevoie de bani pentru o operație costisitoare. 

Cei trei, tată și doi copii, de 52, 28 și 24 de ani, toți fără adăpost, au crezut că se îmbogățesc în Italia. Au pus la cale o adevărată înșelătorie, iar vizate erau persoanelor în vârstă.

Cum bătrâni sunt mai ușor de păcălit, aceștia s-au gândit că se pot da drept medici pentru a obține bani. Mai exact, tatăl s-a dat drept medic iar fata a luat rolul pacientei. Așa au convins un bărbat în vârstă de 90 de ani că tânăra are nevoie de un împrumut pentru o operație dificilă  și scumpă la picior. Bătrânul a stat pe gânduri și a decis să ofere suma cerută.

Atunci când membrii familiei bătrânului au observat lipsa banilor, au depus o plângere la Comisariatul din Poliția Ostuni.

Folosind această strategie, cei trei au reușit să obțină o sumă de aproape 15 mii de euro. Românii au fost acuzați de fraudă în formă agravantă, potrivit ostuninews.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel