Italia. Tânăr român, hoț de apartamente, arestat: Avea 10 perechi de pantofi cu el

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Carabinierii din cadrul Brigăzii Operative și Radiomobile a Companiei Marcianise (CE), în timpul unui serviciu de control în teritoriu, au arestat, în flagrant delict, un bărbat de 33 de ani, de origine română, considerat responsabil de furt din locuință.

Bărbatul, deja supus măsurii preventive a obligației de a se prezenta la poliție, a fost oprit de soldați, în timp ce încărca, la bordul mașinii în uz, materiale sustrase cu câteva momente înainte dintr-o casă din via Pesaro.

În urma percheziției personale și a vehiculului, acesta a fost găsit în posesia întregii prăzi, constând în 15 kg de țevi de cupru, 10 perechi de pantofi și 3 telefoane mobile, precum și o sumă de 340 de euro în numerar și diverse instrumente de spargere.

Prada recuperată a fost restituită victimei.

Italia. Tânăr român, hoț de apartamente, arestat: Avea 10 perechi de pantofi cu el

 

În timpul percheziției, carabinierii au găsit, de asemenea, documente de identitate și obiecte personale aparținând a două femei care locuiesc în Caivano (NA), care au fost, de asemenea, victimele unui jaf, care a avut loc în acest oraș la 25 februarie și care a fost raportat la stația locală de carabinieri.

Și în acest caz, ceea ce a fost recuperat a fost returnat proprietarilor de drept.

Bărbatul arestat a fost încarcerat în camera de siguranță a carabinierilor, la dispoziția autorității judiciare competente.

Un alt bărbat de naționalitate română a fost prins în timp ce fura mai multe sticle de băutură. Acesta avea buzunarele pline, iar la casa de marcat intenționa să plătească doar o bere.

Român arestat pentru furt de băuturi alcoolice

 

Românul a fost sesizat de agenții de pază ai supermaketului, în timp ce lua sticle de băuturi spirtoase de pe rafturi și le ascundea sub haină. Așa că atunci când a ajuns la casierie și a pus o cutie de bere pe bandă pentru a nu părea suspicios că nu cumpără nimic, a fost oprit. Agentul l-a reținut până au sosit carabinierii.

Ofițerii de la Poliția de Stat din Perugia, Italia au intervenit la un supermarket din Corciano în urma unei sesizări de furt făcută de conducerea supermarketului.

Personalul institutului privat de supraveghere, aflat în misiune de combatere a furtului, a observat o persoană care se plimba printre rafturi și care a luat câteva sticle de băuturi spirtoase de pe rafturi, ascunzându-le rapid în geacă. Ajuns la casa de marcat, bărbatul a depus o singură cutie de bere și apoi a încercat să părăsească supermarketul.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel