Italia. Tânăr român acuzat de tâlhărie: Le-a pus cuțitul la gât și le-a furat câinele și sacoșa de cumpărături

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român și un marocan sunt acuzați că au tâlhărit, duminica trecută, doi adolescenți în centrul orașului Como din Italia.

Cei doi băieți au fost prezentați instanței, fiind în stare de arest încă de când au fost prinți de polițiști. Ei au răspuns întrebărilor judecătorului Francesco Angiolini, spunând că au acționat astfel pentru că „aveau nevoie de bani".

Judecătorul de instrucție a confirmat arestul pentru cele două persoane arestate, un marocan de 19 ani, cu rezidență în Italia și un tânăr român, fără adăpost, ambii având deja antecedente pentru infracțiuni contra proprietății.

Acuzația făcută de parchet a fost de tâlhărie. Ce doi sunt acuzați că au tâlhărit doi adolescenți care mergeau în centrul orașului Como. Băieții au fost atacați, amenințați cu un cuțit și deposedați de punga cu cumpărături, telefonul mobil și chiar câinele pe care îl duceau la plimbare. Victimele au avertizat imediat o mașină de patrulare care făcea verificări în zonă, iar polițiștii au interceptat și au arestat pe presupușii făptuitori, care apoi au ajuns în închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel