Italia. Tânăr de 19 ani arestat, după ce l-a înjunghiat pe fostul partener român al mamei sale. "Nu trebuie să o mai atingi"

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Un tânăr de 19 ani a fost arestat, după ce l-a înjunghiat pe fostul partener român al mamei sale. „Nu trebuie să o mai atingi”
Un tânăr de 19 ani a fost arestat, după ce l-a înjunghiat pe fostul partener român al mamei sale. „Nu trebuie să o mai atingi”

Un tânăr de 19 ani din Italia l-a înjunghiat pe fostul partener român al mamei sale, care ar fi agresat-o în repetate rânduri. Bărbatul a fost salvat de un trecător.

Tânărul l-a atacat pe bărbatul de naționalitate română în Limbiate (Monza), Italia, într-o clădire de locuințe sociale. După o serie lungă de cearturi între cei doi, băiatul nu a mai suportat și și-a făcut dreptate singur. 

Românul în vârstă de 38 de ani a fost grav rănit, fiind lovit în abdomen cu o lamă de peste 20 de centimetri. Însă, acesta a fost salvat de un trecător care l-a dus imediat la spital.

Tânărul l-a înjunghiat pentru a-și apăra mama și sora

 

Carabinierii de la Compania Desio l-au arestat pe tânărul de 19 ani pentru tentativă de omor. Băiatul revoltat a încercat să-l ucidă pe fostul partener al mamei sale, deoarece nu mai suporta ce se întâmpla ître ei. 'Nu trebuie să o mai atingi', ar fi spus el înainte de atac.

Tânărul nutrea de mult timp ură față de român, deoarece era violent cu mama și sora sa. După ce s-au certat a mia oară, băiatul a lansat mai multe lovituri în burta și capul partenerului mamei sale, rupând în cele din urmă lama în burta bărbatului de 38 de ani.

Românul era violent cu fosta sa soție și fiica lor

 

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva seri. Românul care este în prezent șomer și aflat într-o stare de alterare psiho-fizică din cauza consumului de alcool și droguri, ar fi ajuns la locuința fostei sale partenere, mama suspectului, în vârstă de 58 de ani și a agresat-o pe aceasta. După care s-a năpustit asupra surorii mai mici, în vârstă de 16 ani, care i-a ieșit în cale, provocându-i o rană la limbă și bărbie. Bărbatul voia cu orice preț să o vadă pe fiica adolescentă pe care o avea cu femeia, a relatat poliția.

În acel moment, exasperat, fratele său vitreg, în vârstă de 19 ani, a intervenit și l-a rănit pe român cu cuțitul pentru a-și "apăra membrii familiei". Bărbatul a ieșit din casă și a fost salvat de un trecător care l-a dus la urgență, unde a fost operat, conform presei străine.

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link ->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel