Italia: Soți români, acuzați că au omorât un italian și l-au aruncat în mare. Decizia instanței

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cuplu de români din Italia a aflat decizia instanței după ce au fost acuzați că au ucis un italian și l-au aruncat în mare. 

Instanța a decis să-l condamne la 25 de ani de închisoare pe românul Dorel Varga de 40 de ani și să o achite pe soția acestuia, Stela Gyongy de 39 de ani. 

Dorel Varga este acuzat că l-a ucis pe italianul Giglio Palmo Ciancio de 79 de ani și apoi l-a aruncat în mare.  Necropsia a stabilit că acesta era încă în viață, dar inconștient. Bătrânul italian a murit înecat în mare în cele din urmă. 

Bărbatul a dispărut în dimineața zilei de 5 august 2015 din casa lui. Membrii familiei au raportat dispariția, iar de atunci nu au mai aflat nimic despre el. Corpul său a fost descoperit în mare, la Pizzo, de o femeie care a alertat Garda de Coastă. Aceștia au ajuns la fața locului și au recuperat cadavrul.

Oamenii legii l-au prins pe criminal după ce acesta ar fi comis "greșeala" să-i folosească telefonul mobil. Înregistrările telefonice au permis poliției să reconstruiască tot traseul cuplului de români. 

Procurorul din Vibo Valentia a cerut pedeapsă pe viața pentru ambii inculpați, însă nu a reușit să obțină condamnarea decât pentru bărbat. Din câte se pare, românul a fost cel care l-a ucis pe italian pentru a-l jefui, soția acestuia neștiind ce a făcut soțul ei, astfel că pentru ea s-a decis achitarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel