Italia. Și-a abuzat fiica minoră timp de nouă ani și a documentat violențele cu fotografii și înregistrări video. Bărbatul a fost arestat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Și-a abuzat fiica minoră timp de nouă ani și a documentat violențele cu fotografii și înregistrări video. Bărbatul a fost arestat
Italia. Și-a abuzat fiica minoră timp de nouă ani și a documentat violențele cu fotografii și înregistrări video. Bărbatul a fost arestat

Și-a abuzat fiica minoră timp de nouă ani și a documentat violențele cu fotografii și înregistrări video. Tatăl a fost denunțat la poliție de un alt bărbat pe care îl invitase să ia parte la abuz.

Bărbatul și fiica sa, potrivit procuraturii din Milano, au în spate o istorie de violență de aproape nouă ani, care a culminat cu arestarea tatălui. Bărbatul este în vârstă de 46 de ani, potrivit anchetatorilor, și acuzat că și-a abuzat fiica minoră timp de aproape un deceniu, din 2015 până în aprilie 2023.

 

Minora a fost abuzată încă din primii ani de viață

 

Din cauza lui, victima, acum în vârstă de 12 ani, ar fi alunecat așadar în această spirală de violență și traume încă de când avea doar 3 sau 4 ani.

Mandatul de arestare, solicitat de procurorul Giovanni Tarzia, a fost semnat de judecătorul pentru anchete preliminare Guido Salvini. Declanșarea ordinului de arestare preventivă împotriva suspectului a fost plângerea unui alt bărbat, căruia agresorul i-ar fi făcut propunerea de a participa la o ședință de abuzuri.

Anchetatorii nu exclud ca propuneri similare să fi fost făcute și altor bărbați în trecut și, prin urmare, acceptate de aceștia, conform Il Messaggero.

Abuzurile imortalizate în fotografii și videoclipuri

 

Bărbatul de 46 de ani este acuzat și de producere de pornografie infantilă, având în vedere că, în mai multe rânduri, ar fi decis să filmeze cu telefonul mobil violențele săvârșite. De asemenea, potrivit celor ce se află din textul ordonanței, suspectul se afla adesea într-o stare de alterare psiho-fizică, din cauza consumului obișnuit de droguri, în special de cocaină.

Fiica sa era folosită cu regularitate pentru a-și satisface perversiunile sexuale. Abuzurile au avut loc în interiorul locuinței bărbatului, o rulotă, inclusiv producerea fotografiilor și videoclipurilor în litigiu. Materiale erau adesea împărtășite cu alte persoane.

Judecătorul de instrucție a subliniat, de asemenea, "gravitatea propunerii" adresată celuilalt bărbat "de a o implica pe fată în relații între adulți, întărită prin partajarea de fișiere multimedia explicite care o priveau chiar pe fată". La 28 aprilie, Parchetul a dispus percheziția domiciliului și a posturilor de lucru ale suspectului, inclusiv confiscarea telefonului său mobil.

Judecătorul de instrucție a considerat că plângerea depusă împotriva bărbatului de 46 de ani este credibilă și în urma declarațiilor făcute de fată în timpul audierii protejate: acestea s-ar fi reflectat în unele mesaje WhatsApp, care au pornit de pe telefonul mobil al tatălui ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel