Italia. Sfârșit crunt pentru un muncitor român: A fost îngropat de viu în groapa pe care el o săpase

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Accident tragic la locul de muncă în Paglieta: un muncitor român a murit într-o groapă săpată pentru canalizare. Bărbatul, de 57 de ani, era căsătorit și tată.


Românul era angajat al companiei de construcții Dphi srl, cu sediul în Paglieta. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc în jurul orei 17.00. 

Bărbatul lucra la sistemul de canalizare al unei case în construcție. După ce a făcut o săpătură de aproximativ 60 de centimetri lățime și 2 metri de adâncime, a coborât în ​​interiorul proprii pentru a repara o țeavă. 

Deodată, însă, malurile de pământ au cedat, pământul a căzut peste el în groapă. Muncitorul a fost zdrobit sub greutate și a murit pe loc. 118 și pompierii au intervenit la fața locului, la fel și salvarea și medicul legist. 

„O tragedie! Mă gândesc la soţia şi fiica lui“

 

Victima accidentului se numea Ovidiu Marius Florean Marginean și vea 57 de ani. „O tragedie! Mă gândesc la soţia şi fiica lui şi la imensa durere pentru ele. Comunitatea este supărată de tragedia care a lovit această familie", a declarat pimarul Ernesto Graziani pentru Abruzzolive.tv. EL a povestit că bărbatul lucra la proiectul de canalizare al unui nou cartier de case atunci când nenorocirea s-a petrecut.

Corpul neînsuflețit a fost predat membrilor familiei la instrucțiunile procurorului Lanciano, informat de comanda secției de poliție Paglieta, informează chietitoday.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel