Italia. Sfârșit TRAGIC pentru un ROMÂN care se plimba cu bicicleta

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs în Italia. Acesta se plimba cu bicicleta când  a fost lovit de o mașină. În urma impactului deosebit de puternic, românul a murit pe loc.

Tragedia a avut loc în localitatea Tocco di Casauria, în Italia. Dimitri Iriciuc, un român de 39 de ani, se plimba cu bicicleta pe marginea unui drum, împreună cu un prieten. 

La un moment dat, un șofer care nu a fost atent a lovit în plin cei doi bărbați. Românul a murit pe loc, iar prietenul său, tot român, în vârstă de 32 de ani, se află la spital în stare gravă. 

Se pare că la volanul mașinii se afla un itaian de 30 de ani care mai avea și alți pasageri în autoturism. Nu a fugit de la locul accidentului, ci a sunat imediat după ajutor.

Șoferul se scuză și spune că nu i-a văzut pe doi bărbați pentru că era întuneric. Anchetatorii sunt însă de altă părere. Aceștia consideră că românii circulau regulamentar. Italianul ar putea fi judecat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă, potrivit rete8.it. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel