Italia. Românul care și-a bătut fiica și soția timp de trei ani, a făcut pace cu ele și s-a întors acasă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Caz ciudat în Italia. Românul care a fost arestat de poliție chiar la domiciliul său după ce și-a bătut în mod repetat fiica și soția, a anunțat că s-a împacat cu acestea. Chiar și așa, românul a primit o condamnare pentru bătăile pe care le-a aplicat femeilor din familia sa timp de trei ani. 

Bărbatul a fost acuzat că și-a bătut soția și fiica. Procesul a mers pe procedură simplificată. Procorurul a cerut o pedepsă de 3 ani de închisoare, însă judecătorul a decis să-i aplice o pedeapsă de 1 an și 8 luni după ce avocatul apărării, Gianluca Tirelli, a susținut că este un caz ce ține de dependența de alcool.

Cele două victime nu s-au prezentat ca parte civilă, iar bărbatul de origine română a făcut declarații spontane în timpul ședinței, afirmând că era mereu beat când le bătea. El a spus de asemenea că a făcut pace cu soția și fiica sa, cu care s-a întors să locuiască.Totul se întâmplase în Val d’Enza, unde bărbatul de 45 de ani își bătuse soția și fiica.

Acesta avea obligația să nu se apropie de cele două femei. În doar două săptămâni, însă, a încălcat în mod repetat interdicția impusă de judecător, fiind în cele din urmă arestat. De ani de zile își hărțuia soția și își bătea fiica „vinovată” doar pentru că a intervenit pentru a-și apăra mama.

Soția sa a povestit că din 2016 bărbatul, mereu beat, a abuzat-o în repetate rânduri, insultând-o, amenințând-o cu moartea, aruncându-i obiecte, plesnind-o sau trăgând-o de păr sau scuipându-i în față. După ispășirea pedepsei, românul se poate întoarce la familia cu care a făcut pace. Pe toată desfășurarea procesului, acesta s-a aflat acasă alături de fiică și soție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel