Italia. Româncă, prinsă la furat de carabinieri. Femeia ascundea bunurile în căruciorul copilului

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Italia. Român arestat de carabinieri. Acesta este acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare / Foto ILUSTRATIV
Italia. Român arestat de carabinieri. Acesta este acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare / Foto ILUSTRATIV

O româncă a fost prinsă de carabinieri, chiar în timp ce fura dintr-un magazin. Femeia nu se ascundea, ci fura produsele direct de pe rafturi. Ulterior, aceasta le ascundea în căruciorul copilului.

"Furt calificat în formă continuată", aceasta este infracțiunea pentru care o femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost denunțată în stare de libertate de către carabinierii de la stația din Montoro, Italia.

Potrivit carabinierilor, mașina de poliție era angajată într-o patrulare obișnuită, menită să asigure siguranța și respectarea legii pe străzile orașului, când a fost nevoie de intervenția lor într-un cunoscut supermarket din Montoro. Totul după ce o femeie fusese reclamată pentru furtul unor produse expuse pe rafturi.

Astfel, carabinierii au intervenit și au identificat-o pe presupusa făptașă. Potrivit acestora, este vorba de o femeie în vârstă de 30 de ani, de origine română și rezidentă în Napoli, care, în urma unei percheziții, a fost găsită în posesia bunurilor furate. Potrivit polițiștilor, ei au descoperit bunurile furate, ascunse în căruciorul copilului pe care femeia îl avea în brațe.

 

Un conațional care o însoțea, responsabil de un alt furt comis în același magazin 

 

În urma investigației efectuate de carabinierii companiei Solofra, aceștia au făcut verificări la magazin și au analizat înregistrările de pe camerele de supraveghere ale magazinului în cauză. Astfel, ei au stabilit că aceasta era însoțită de un bărbat, tot de naționalitate română. De asemenea, se crede că tânărul român este responsabil și de un alt furt similar, comis cu doar câteva zile mai devreme la același magazin, la care a fost prinsă acum prietena sa.

În aceste condiții, având în vedere probele, tânăra româncă a fost reclamată la Parchetul din Avellino. În plus, având în vedere caracterul ilicit al conduitei și prezența nejustificată în municipiul respectiv, femeia și conaționalul care o însoțea, au fost propuși pentru aplicarea măsurii preventive a interdicției obligatorii de călătorie.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că mașina pe care o foloseau, nu era asigurată. În aceste condiții, aceasta a fost supusă unui sechestru administrativ, au declarat carabinierii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel