Italia. Româncă în stare gravă, după ce a fost călcată de un camion: Și ea și șoferul au ajuns în spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă, în vârstă de 43 de ani din Rovigo, e în pericol de a i se amputa piciorul, după ce un camion a trecut peste ea, în timp ce mergea pe o bicicletă. Șoferului camionului i s-a făcut rău când a văzut scena și a ajuns, de asemenea, la spital.

O femeie, care a fost lovită de un camion, este în stare gravă, iar șoferul camionului, care a produs accidentului, a fost și el spitalizat. Accidentul dramatic a avut, loc ieri, la începutul lui Corso del Popolo, între intersecția cu sensul giratoriu și Via San Bellino.

Dinamica accidentului este încă în curs de clarificare, dar, potrivit primelor reconstituiri, un camion care se îndrepta spre centrul orașului a lovit o femeie de 43 de ani, de origine română, care locuia în Rovigo de mai mulți ani și care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție cu camionul. Femeia a fost aruncată violent la pământ, cu piciorul prins sub bicicleta care a ajuns apoi sub camion.

Italia. Româncă în stare gravă, după ce a fost călcată de un camion

 

Șoferul camionului, un cetățean bulgar în vârstă de 61 de ani, a coborât imediat și a cerut ajutor, care a sosit rapid. Pompierii din Rovigo au extras-o pe femeia rănită cu ajutorul unor perne hidraulice speciale, folosite pentru a ridica camionul. Pe lângă personalul medical, la fața locului a fost prezentă și poliția locală din Rovigo, care a investigat accidentul.

Poliția de stat a fost, de asemenea, prezentă pentru a sprijini operațiunile de control al traficului. Serviciul sanitar Suem118 a sosit prompt cu două ambulanțe și personal medical: femeia a fost stabilizată și apoi transportată de urgență la spitalul din Rovigo, unde a fost internată cu prognostic rezervat, dar nu este în pericol de moarte.

Femeia a suferit răni atât de grave la un picior, încât medicii au fost nevoiți să o transporte cu elicopterul la spitalul din Padova, la începutul după-amiezii. În momentul în care șoferul bulgar a observat-o pe femeie întinsă la pământ cu răni evidente la picior, i s-a făcut rău și a căzut la pământ. A fost transportat și el la camera de urgență a spitalului din Rovigo pentru a face verificările necesare, dar nu se află în stare critică. După-amiază, procurorul l-a cercetat pentru rănire și producere de leziuni din culpă.

Alți trei români, grav răniți într-un accident în Italia

 

Alți trei români au fost implicați, recent, într-un accident rutier grav la Gemona, pe un drum de munte. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a căzut într-o râpă adâncă de 15 metri. Toți pasagerii au fost transportați la spital, o femeie fiind în stare gravă.

Potrivit presei locale, accidentul s-a produs pe "Strada di Foredor", un drum de munte plin de curbe, care duce la cabana Quarnan. În mașină se afla un cuplu, soț și soție, în vârstă de 56 și, respectiv, 57 de ani, rezidenți la San Fior, în provincia Treviso, precum și un alt bărbat, o rudă de-a lor, în vârstă de 55 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel