Italia. Româncă gravidă, a pierdut sarcina după ce a fost bătută cu bestialitate de un conațional

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ștefan Mihai N., un român de 42 de ani, născut la Brașov, a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare pentru violență, vătămare corporală și pentru lovituri care au cauzat încetarea sarcinii. Victima, o româncă de 24 de ani. 

Faptele, potrivit reconstituirii anchetatorilor, au avut loc pe 21 mai 2015 la Porto Viro, când bărbatul s-ar fi asupra tinerei, care era însărcinată, și a lovit-o cu pumnii peste cap, în spate, dar și în burtă. Femeia, care era gravidă, a pierdut sarcina ca urmare a loviturilor primite.

Dar acesta nu este singurul motiv pentru care a fost cercetat și apoi încarcerat. Procurorul care a coordonat ancheta, Monica Bombana a arătat că inculpatul a lovit cu palmele și pumnii în spate, burtă și cap un italian care avea 53 de ani, înjunghiindu-l apoi cu un cuțit în picior, pentru care a avut nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale, conform raportului medical din evidența procesului. 

Avocatul apărării Angela Zambelli a cerut achitarea românului, pe motiv că nu există suficiente probe împotriva românului.

Instanța l-a condamnat pe român la ani și 3 luni de închisoare, dar  sentința nu este definitivă, persoana condamnată poate contesta  la Curtea de Apel din Veneția, potrivit Il resto del Carlino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel