Italia. Româncă, BĂTUTĂ cu bestialitate în plină stradă la Roma. Iubitul său a luat-o razna brusc

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, după ce și-a bătut iubita cu bestialitate în plină stradă, la Roma. 

Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 01 noiembrie. Agenții Poliției de Stat din districtul V Prenestino au intervenit pe strada Via Luigi Crocco, după ce mai multe apeluri la serviciul de urgență au anunțat că o femeie este bătută.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că, cu puțin timp înainte, un bărbat înarmat cu un aparat cu electroșocuri a lovit cu bestialitate o femeie în abdomen, relatează cronachecittadine.it

Oamenii legii au pornit în urmărirea sa și l-au prins, nu departe de locul incidentului. El încă o hărțuia pe româncă ținând-o strâns. La vederea oamenilor legii, femeia a reușit să se smulgă din brațele agresorului său și a fugit spre polițiști. Agenții au reușit să-l imobilizeze pe bătăuș. Acesta a fost identificat ulterior ca fiind un cetățean român în vârstă de 31 de ani, cu inițialele B.M.M..

Femeia a povestit ce s-a întâmplat

 

Femeia le-a povestit polițiștilor că, fostul său iubit a venit la ea acasă, fiind foarte violent. După amenințări, bărbatul a trecut la fapte și a lovit-o, apoi i-a furat actul de identitate și 70 de euro. Totodată, i-a luat telefonul mobil și la aruncat la pământ. Femeia spune că tânărul a devenit brusc gelos, după ce ea a decis să locuiască temporar la casa unor prieteni.

Românul a fost arestat pentru maltratare familială și tâlhărie agravată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel