Italia. Româncă amenințată de fostul iubit că îi va lua viața și îi va lua copiii. Bărbatul, arestat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 25 de ani din Sanremo o urmărește și persecută pe fosta iubită.Bărbatul a fost arestat de poliție. Un alt român a fost săltat din casă, după un alt episod de violență în familie.

Un român în vârstă de 25 de ani a fost arestat de către ofițerii Brigăzii Volante din cadrul secției de poliție din Sanremo pentru că și-a hărțuit fosta iubită. 

Italia. Româncă amenințată de fostul iubit că îi va lua viața și îi va lua copiii

 

Faptele au avut loc sâmbăta trecută, după mai multe intervenții în aceeași zi, când același tânăr de 25 de ani a amenințat de mai multe ori că îi va lua viața fostei sale soții și îi va lua copiii născuți din uniunea lor. Intervenția a fost tratată imediat în conformitate cu procedura de "cod roșu".

Chiar în momentul în care femeia își formaliza plângerea la secția de poliție, polițiștii au pornit în căutarea fostului partener care, în câteva minute, a continuat să o hîrțuiască telefonic cu sute de apeluri și mesaje.

Când bărbatul s-a prezentat din nou la locuința femeii, lovind ușa cu lovituri de picioare și pumni, polițiștii au intervenit imediat și au prevenit ce era mai rău, arestându-l. În cazul bărbatului, arestul a fost validat și a fost emis un ordin de interdicție prin care i s-a interzis să se apropie de femeie și de locurile pe care aceasta le frecventa.

Italia. Român arestat după ce și-a abuzat soția

 

Un alt caz similar s-a petrecut în St. Vito. Azi-noapte, în jurul miezului nopții, o româncă de 40 de ani a venit la secția de poliție în lacrimi, cerând ajutor, pentru că a fost agresată de partenerul ei, un conațional de 32 de ani, cu care trăiește de opt ani.

Victima a relatat că situația durează de mai multe luni, din cauza geloziei bărbatului, și că în aceeași seară, după cea de-a mia agresiune, a fugit de acasă pentru a cere ajutor la secția de poliție. 

Prin urmare, polițiștii, după ce au preluat plângerea femeii, s-au deplasat la apartamentul cuplului pentru a verifica faptele. Însă partenerul femeii nu a răspuns la sonerie. Îngrijorați de un posibil gest de nebunie al bărbatului, au intrat în apartament cu ajutorul pompierilor și l-au găsit dormind într-o stare evidentă de ebrietate. 

După ce au constatat că în interiorul apartamentului se aflau mai multe obiecte de mobilier sparte, confirmând versiunea femeii, au procedat la arestarea partenerului pentru violență în familie.

Astăzi a avut loc un proces sumar, iar arestul a fost validat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel