Italia. Româncă, bătută grav, cu încărcătorul telefonului, de iubitul său, un conațional de 42 de ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Româncă, bătută grav, cu încărcătorul telefonului, de iubitul său, un conațional de 42 de ani
Italia. Româncă, bătută grav, cu încărcătorul telefonului, de iubitul său, un conațional de 42 de ani

O femeie, de origine română, a ajuns la spitalul din Mantua, după ce iubitul ei, un conațional de 42 de ani, a bătut-o  violent  cu încărcătorul telefonului și cu un furtun de irigație, rupându-i nasul. 

Bărbatul român, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat, fiind acuzat de violență și rele tratamente împotriva partenerei sale. După ultima bătaie primită, românca a găsit curajul să raporteze polițiștilor anii de violență.

Victima a povestit că agresorul a lovit-o mai întâi cu încărcătorul pentru smartphone, iar apoi cu o bucată de furtun de irigare până i s-a rupt nasul. Din păcate, aceasta nu a fost singura bătaie primită de victimă. Românca a suferit bătăi și umilință, din partea iubitului său, mai bine de patru ani, scrie fanpage.it.

Dar a găsit curajul să-și raporteze călăul. Așadar, miercuri, după-amiază, carabinierii din Mantua au pus în executare un ordin, emis de un magistrat pentru cercetări preliminare de la Judecătoria din Mantua, împotriva unui bărbat de 42 de ani, de origine română, care a fost trimis în închisoare. Acum românul va trebui să răspundă pentru episoadele grave de violență la care și-a supus iubita.

 

Carabinierii au activat imediat „codul roșu”

 

După ce femeia s-a prezentat la camera de urgență Carlo Poma din Mantua cu o fractură gravă a nasului și alte vânătăi pe față și picioare, carabinieri au demarat de urgență o anchetă. Femeia le-a mărturisit forțelor de ordine că a fost bătută cu un încărcător de telefon și cu un furtun pentru irigare. În cei patru ani de relație, românca a fost victima unor scene de violență, amenințări și insulte.

După ce victima a depus o plângere, carabinierii au activat „codul roșu”. Declarațiile femeii au fost confirmate și românul a fost arestat. Bărbatul a fost dus la închisoarea din via Poma și pus la dispoziția autorităților judiciare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel